Astăzi, în toată ţara se aşteaptă ploi slabe. Vântul va sufla moderat din vest. La Briceni și Soroca vor fi nouă grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova se așteaptă 12 grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 14 grade Celsius.

La Nisporeni se prevăd temperaturi de până la 9 grade celsius însoţite de precipitaţii.

În Capitală, astăzi meteorologii prognozează 12 grade și ploi slabe. În următoarele zile, în Chişinău, temperaturile vor varia între 11 şi 22 grade pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă între două şi opt grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 23 de grade, iar la Londra se aşteaptă 12 grade Celsius. La Paris şi Roma sunt prognozate 16 grade Celsius şi ploi slabe. Nouă grade se vor atesta la Berlin. La Viena sunt anunţate câte 14 grade, iar la Belgrad 17 grade Celsius.

La Varşovia sunt posibile ploi şi se aşteaptă opt grade. La Praga maxima va fi de 10 grade, iar la Budapesta vor fi 12 grade Celsius. La Bucureşti şi Atena termometrele vor indica 18 grade Celsius. La Ankara se vor înregistra până la 10 grade Celsius. La Kiev se așteaptă opt grade, iar la Moscova două grade Celsius.