Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, spune că formațiunea pe care o conduce este gata să înceapă negocierile pentru crearea unei majorități parlamentare.

„Rezultatele obținute de PDM este unul foarte bun. Este un rezultat desigur pe măsura muncii depuse. Asta înseamnă  că oamenii ne investesc cu multă încredere. PDM se va ridica la aceste așteptări. PDM a câștigat pe circumscripții, acolo unde oamenii votează direct candidații PDM. PDM a obținut deasemenea un scor foarte bun la referendum”, a spus Plahotniuc.

„ACUM, o spun cu toată fermitatea. PDM este gata să înceapă negocierile cu toate partidele și independeții pentru a constitui o majoritate parlamentară și să începem îndeplinirea angajamentelor asumate. Vrem ca negocierile să înceapă chiar în aceste zile.  Noi nu avem orgolii, resentimente, rejudecăți. Noi vom merge la aceste negocieri și nu vom pune mai presus interesele doctrinare, ci intersele oamenilor. Este cazul să trecem imediat la treabă, după validarea mandatelor în Parlament”, a continuat liderul PDM