Spital regional modern la Nisporeni, dotat cu utilaje performante, dar şi medici de familie în fiecare localitate. Este una dintre prioritățile candidatului democrat în circumscripţia numărul 17, Vlad Plahotniuc, inspirate din așteptările oamenilor. Inițiativa a fost apreciată de locuitorii satelor Marinici, Şişcani şi Bolţun, care s-au întâlnit cu candidatul lor.

marinici

“Cele mai complexe operaţii sau intervenţii vor putea fi făcute la Nisporeni. În fiecare sat, ori facem punct medical, ori facem aşa ca cele mai mici intervenţii să poată fi făcute aici pe loc, să nu trebuiască să fugiţi la Nisporeni sau la Chişinău” a declarat candidatul PDM în circumscripţia nr. 17 Nisporeni, Vlad Plahotniuc.

Continuarea modernizării şcolilor şi grădiniţelor este o altă prioritate trasată de Vlad Plahotniuc.

“Noi vom aduce mai mulţi bani, pentru că noi facem şi optimizări, şi eficienţă, şi mai bună gestionare. Vor fi mai mulţi bani aici în localitate, iar voi singuri o să decideţi cum să-i repartizaţi”, a menționat candidatul PDM în circumscripţia nr. 17 Nisporeni, Vlad Plahotniuc.

Managerii şcolilor apreciază reformele implementate deja în domeniu.

“Vreau să aduc mulţumiri domnului Plahotniuc pentru reformele făcute în ultimul timp, mă refer în primul rând la cadrele didactice pentru majorarea salariului şi pentru facilităţile pentru tinerii specialişti, pentru cursurile de formare continuă gratuite”, a spus directoarea Gimnaziului din satul Şişcani, Daniela Bogdan.

Printre planurile pentru următoarea perioadă ale liderului PDM este şi dezvoltarea economiei în regiuni, în special a sectorului agricol.

“Statul va veni cu investiţii în domeniul agriculturii, făcând fabrici de prelucrare în fiecare regiune, pentru ca să aveţi şi de lucru şi unde să daţi producţia, să nu fiţi nevoiţi să o aruncaţi. Noi am făcut şi vom mai face multe lucruri bune, doar voi să votaţi cu capul, pe cei care muncesc şi vă arată fapte, şi atitudine”, a afirmat candidatul PDM în circumscripţia nr. 17 Nisporeni, Vlad Plahotniuc.

marinici1

Oamenii au confirmat lucrurile bune făcute în timpul guvernării PDM şi şi-au exprimat susținerea la alegerile din 24 februarie.

“Cunoscându-i pe domnul Bîtcă, domnul Verdeş, primarul nostru, dar şi pe domnul Plahotniuc avem speranţa în el că vom ajunge să ne mândrim cu ceea ce fac pentru noi. Iar noi vom aduce contribuţie prin voturile noastre.”

“Foarte bine-venită a fost pentru noi pensionarii Caravana vederii, deoarece nu toţi pot să se ducă, să se controleze şi mai ales nu ne permitem să ne cumpărăm acei ochelari. Aveţi foarte, foarte multe iniţiative bune, eu cred că domnul Plahotniuc şi Partidul Democrat le va face pe toate.”

“Mergem spre bine, este progres şi sperăm că pe viitor va fi la fel.”

” Oamenii deja destul de clar au înţeles că-i vor vota pe aceea care au făcut ceva şi se vede din urma lor. Dar acei care numai au venit şi au promis, dar nu au făcut nimic pentru oameni apoi cum să-i votezi? ”

“Salariul era mic la început, dar acum s-a majorat. Am avut şi patru premii în anul 2018. Şi pensiile sunt foarte bune, nu aş spune că sunt mici. Suntem mulţumiţi de Partidul Democrat.”

Candidatul PDMVlad Plahotniuc, este primul în buletinul de vot în circumscripţia uninominală numărul 17 Nisporeni -Străşeni.