Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat o conferinţă de presă cu tema “Primul meci al selecționatei Moldovei din preliminariile EURO 2020 contra campioanei mondiale, Franța. Informații despre vânzarea biletelor și acces pe stadion”. La întrebările jurnaliștilor a răspuns Leonid Oleinicenco, Director Executiv FMF.

Astfel, din 25 februarie FMF va lansa vânzarea ABONAMENTELOR pentru toate meciurile echipei naționale din aceste preliminarii care se vor disputa într-un singur an.

Procurarea abonamentelor va fi posibilă DOAR ONLINE pe site-ul tickets.fmf.md și a partenerilor noștri (lista partenerilor va fi disponibilă pe paginile noastre din rețelele de socializare). A fost păstrată politica de prețuri aplicată și în cadrul Ligii Națiunilor UEFA.

Prețul abonamentelor pentru cele 5 meciuri de pe teren propriu va fi:
Categoria A – 400 lei 
Categoria B – 800 lei

Ținând cont de numărul limitat de locuri disponibile, dar și un interes sporit pentru acest meci, în vânzare vor fi puse doar 6000 de abonamente. Restul locurilor sunt rezervate de către organizatori pentru suporterii echipelor adverse, UEFA și partenerilor săi.

Vânzarea abonamentelor va avea loc până la 10 martie. În cazul în care vor rămâne locuri disponibile pe stadion acestea vor fi vândute sub forma biletelor ordinare pentru meciul Moldova – Franța, în perioada 12 – 20 martie.

Fiecare abonament sau bilet procurat va fi nominal. Orice cumpărător va trebui să completeze datele de identificare pentru fiecare abonament sau bilet procurat (nume, prenume, data nașterii, sex, email, telefon de contact și cel mai important ULTIMELE 6 cifre din codul personal).

Cantitatea maximă de abonamente sau bilete cumpărate la o singură tranzacție este de 6 unități.

 

Sursa: fmf.md