Echipa de fotbal Speranța Nisporeni a început anul 2019 cu dreptul. Asta după ce a reușit să câștige cele două meciuri amicale, care au avut loc săptămâna trecută. În primul meci, Speranța Nisporeni i-a avut drept adversari pe forbaliștii de la Balcan. Aceștia au ieșit învingători cu scorul de 1-0. Iar în acest weekend, fotbaliștii s-au impus în fața echipei de la Milsami Orhei cu 2-1.

În cadrul meciului cu cei de la Milsami Orhei, echipa din Nisporeni a deschis scorul la mijlocul reprizei cu ajutorul fundașului Ovye Monday. Sportivul spune că echipa din care face parte este una puternică care are șanse să ajungă departe.

“Nu ştiu dacă voi rămâne la Speranţa, să vedem cum se vor desfăşura lucrurile. Ştiu că echipa ar putea juca în Liga Europei. Este un bun motiv de a rămâne aici, ” a spus jucătorul FC SPERANȚA, Ovye Monday.

Jucătorul care a reușit să înscrie golul învingător, pe final de partidă, este mijlocașul Ion Drăgan.

“Am luat o decizie foarte rapid, pentru că alte variante nu am avut şi am şutat la fel ca la antrenamente. Mereu încerc și astăzi așa s-a primit, mai cu efect,” a menționat jucătorul FC SPERANȚA, Ion Drăgan.

Cristian Efros, antrenorul Speranţei, spune că este mulțumit de prestaţia discipolilor săi. Cu toate acestea, Cristian Efros, afirmă că își dorește mai mult de la aceștia din punct de vedere tehnic.

  “Orice victorie e de folos, e bine pentru moralul echipei, pentru dispoziţie, pentru mentalitate de învingător. Este un plus mare. Normal că mi-am dorit mai mult de la joc, mai multă calitate tehnică, însă îmi dau seama că le este dificil jucătorilor, ” a afirmat antrenorul FC SPERANȚA, Cristian Efros.

Speranţa Nisporeni va disputa următorul meci de pregătire pe 13 februarie, în compania nou-promovatei Codru Lozova.

Sursa video: https://www.facebook.com/fcsperanta/