Tragedie în satul Odobești. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit spânzurat în propria curte. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost găsit azi dimineață, în jurul orei 11 de către un vecin, care și a alertat imediat oamenii legii. Veniți la fața locului, polițiștii nu au depistat semne de moarte violentă, dar și nici un mesaj de adio. Cazul se investighează.

Oamenii spun că cel care a găsit cadavrul bărbatului a fost unul dintre vecini, care i-a pășit pragul pentru a cere o țigară. Sătenii nu înțeleg care ar fi motivul pentru care bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor.

El s-a dus să ceară o țigară și nu s-a atins de el, până la poartă și s-a întors înapoi. Foarte bine, nu se bătea, stătea acasă. Mai servea el. Nu am avut probleme cu el deloc, nici  nu am auzit nimic de el.”

„El avea o judecată, căci el se certase tare și avea de plătit o amendă și trebuia să facă câteva ore de lucru aici la noi la primărie și trebuia ieri să plece să facă orele. El era normal, nu avea probleme cu cineva și nici nu făcea gălăgie.”

”Cum l-au găsit cu prostirea la gât și era îmbrăcat frumușel. Soțul ei a venit la mine și m-a întrebat dacă am ceva pe cont. O zis că s-a spânzurat Efim, vai de mine, ce-i cu tine?”

Potrivit poliției, anterior, bărbatul a avut probleme cu legea.

”La Inspectoratul de Poliție Nisporeni a parvenit înștiințarea telefonică de la un vecin din satul Valea Trestieni, raionul Nisporeni. Acomunicat că a depistat pe cetățeanul Ababei Efim, strangulat în ograda domiciliului. Ulterior, la fața locului s-a depistat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor comiterii faptelor. Cu poliția a mai avut anterior un conflict, este la evidență ca agresor de familie,” a comunicat șeful de post sectorul 5, Valeriu Ciobanu.

Acum, medicii legiști din raionul Nisporeni urmează să stabilească cauza exactă a decesului.