Vor circula pe un drum mai bun. Este vorba despre locuitorii străzii Tineretului din orașul Nisporeni. Lucrările de reabilitare a porțiunii de drum au demarat la începutul acestei săptămâni, iar muncitorii dau asigurări că le vor finisa în cel mult cinci zile. Cei mai nerăbdătorii sunt oamenii, care afirmă că au așteptat ani buni renovarea drumului.

tineretului 3

 

”Porțiunea de drum în orașul Nisporeni, strada Tineretului. Porțiunea de drum are în jur la un kilometru și o sută de metri, bani sunt în jur la un milion de lei. Lucrările s-au început luni.  Ele merg conform graficului, avem tehnologii, tehnică care lucrează, parcă se pare că merge tot  cum trebuie,” a spus dirigintele de șantier, Tudor Popa.

Locuitorii numără zilele până când vor circula pe un drum mai bun, asta pentru că la fiecare ploaie, aici se forma noroi, iar circulația devenea anevoioasă.

Părere foarte bună, s-a început cu fapte nu cu vorbe, să credem și noi că o să mergem înainte să fie bine. Suntem mulțumiți, suntem foarte mulțumiți. Am umblat și în glod, acum dacă este o guvernare mai puternică, considerăm că o să fie bine.”

tineretului5

Foarte bine. Era greu că era glod, dar acum e foarte bine, îmi pare bine. Numaidecât că-i mai bine.”

”Sunt foarte bucuroasă, o să-mi fie mai ușor să mă duc la școală și o să vin. Și acum n-o să mai vin cu încălțămintea murdară de nămol.  Trebuia să merg pe la gard, dar și acolo mă făceam numai nămol. Sunt foarte fericită de progresele făcute.”

tineretului6

Foarte bine, foarte bine vă spun cinstit. – Ați avut nevoie de o așa reparație? – Numaidecât, nu numai eu, cred că toți, mai ales cei care cu copii mici și noi bătrânii, toți am avut nevoie de așa ceva.”

Tare e bine. Eu nu m-am gândit deloc că o să fie așa. Da, bine că fac, lasă să facă e tare bine.”

Pentru lucrările de renovare a străzii s-au alocat în jur de un milion de lei, bani din bugetul raional.