Calitatea vieţii oamenilor, aşteptările lor, alegerile din 24 februarie şi proiectele de viitor. Sunt câteva dintre subiectele discutate de către candidatul PDM în Circumscrupţia nr.17, Vlad Plahotniuc, cu locuitorii din trei sate din raionul Nisporeni, Marinici, Şişcani şi Bolţun.

Liderul democrat le-a spus oamenilor că una dintre priorităţile este un spital regional modern la Nisporeni, dotat cu utilaje performante, dar şi ca fiecare localitate să aibă medici de familie.

„Cele mai complexe operaţii sau intervenţii vor putea fi făcute la Nisporeni. În fiecare sat, ori facem punct medical, ori facem aşa ca cele mai mici intervenţii să poată fi făcute aici pe loc, să nu trebuiască să fugiţi la Nisporeni sau la Chişinău.”, a afirmat Vlad Plahotniuc, candidatul PDM în circumscripţia nr. 17 Nisporeni.

Modernizarea şcolilor şi grădiniţelor este o altă prioritate a candidatului PDM în Circumscripţia nr. 17 din Nisporeni, Vlad Plahotniuc.

„Noi vom aduce mai mulţi bani, pentru că noi facem şi optimizări, şi eficienţă, şi mai bună gestionare. Vor fi mai mulţi bani aici în localitate, iar voi singuri o să decideţi cum să-i repartizaţi.”, a mai spus Vlad Plahotniuc.

Managerii instituțiilor de învățământ spun că reformele implementate de guvernare şi-au spus cuvântul asupra calităţii vieţii.

„Vreau să aduc mulţumiri domnului Plahotniuc pentru reformele făcute în ultimul timp, mă refer în primul rând la cadrele didactice pentru majorarea salariului şi pentru facilităţile pentru tinerii specialişti, pentru cursurile de formare continuă gratuite.”, a declarat Daniela Bogdan,directoarea Gimnaziului din satul Şişcani.

Liderul democrat spune că printre planurile sale pentru următoarea perioadă este şi dezvoltarea economiei, în special, a sectorului agricol.

„Statul va veni cu investiţii în domeniul agriculturii, făcând fabrici de prelucrare în fiecare regiune, pentru ca să aveţi şi de lucru şi unde să daţi producţia, să nu fiţi nevoiţi să o aruncaţi. Noi am făcut şi vom mai face multe lucruri bune, doar voi să votaţi cu capul, pe cei care muncesc şi vă arată fapte, şi atitudine.”, a mai adăugat Vlad Plahotniuc.

vp2

Localnicii din cele trei sate spun că au aşteptat ani buni schimbările făcute în ultimii doi ani, toate realizate cu implicarea PDM.

„Cunoscându-i pe domnul Bîtcă, domnul Verdeş, primarul nostru, dar şi pe domnul Plahotniuc avem speranţa în el că vom ajunge să ne mândrim cu ceea ce fac pentru noi.Iar noi vom aduce condtribuţie prin voturile noastre.”,

„Foarte bine-venită a fost pentru noi pensionarii Caravana vederii, deoarece nu toţi pot să se ducă, să se controleze şi mai ales nu ne permitem să ne cumpărăm acei ochelari. Aveţi foarte, foarte multe iniţiative bune. eu cred că domnul Plahotniuc şi Partidul Democrat le va face pe toate.”

„Mergem spre bine, este progres şi sperăm că pe viitor va fi la fel.”
Am făcut bine?? -Daa! -Vreţi să facem mai departe? -Daa! -VP: Daţi-ne votul şi o să facem!!

Candidatul PDM, Vlad Plahotniuc, este primul în buletinul de vot în Circumscripţia uninominală numărul 17 Nisporeni.