Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc a vorbit despre rezultatele acumulate pe lista naţională şi pe circumscripţii.

PD a obţinut un succes categoric în referendumul privind reducea numărului de deputaţi şi anularea mandatelor pentru deputaţii, care nu-şi vor face datoria. În acest context liderul democraţilor le-a adus mulţumiri şi aprecieri oamenilor care l-au votat, colegilor, simpatizanţilor săi, dar şi restul partidelor care au participat în scrutin.

„Mulţumesc tuturor cetăţenilor care au votat PD, membrilor, simpatizanţilor din toată ţară, dar şi de peste hotare. Împruenă, vom continua să dezvoltăm Moldova. Multumesc votanţilor din circumscripţia 17 din Nisporeni şi satul Lozova, Micleuşeni şi Dolna din Străşeni. Mi-au acordat o încredere uriaşă cu peste 72%, care m-a impresionat. Mulţumim costanilor din Grozeşti care au arata printr-un vot masiv în proprorţie de 94%, pentru faptele bune pe care le-am facut peste tot”, a mai comunicat preşedintele Partidului Democrat din Moldova.

Vlad Plahotniuc a adus mulţumiri tuturor care au votat Partidul Democrat, dar şi colegilor săi.

„Vreau să felicit colegii care s-au clasat în competiţia pentru circumscripţii. Mulţumesc acelor care nu au obţinut rezultatul maxim, dar au muncit foarte mult. Aceştia au contribuit considerabil le rezultatele acumulate de Partidul Democrat pe circumscripţia naţională”, a declarat politicianul.

„Vreau să felicit toate partidele, pentru că dincolo de competitivate, trebuie sa privim în faţa spre nevoile oamenilor”, a accentuat Vlad Plahotniuc.

mesaj_multumire2

mesaj_multumire1223

mesaj_multumire1

mesaj_multumire11