Un automobil al Ministerului Afacerilor Interne a fost avariat, iar un angajat al Poliției de Frontieră a ajuns la spital, după ce aufost implicat într-un accident rutier. Impactul a avut loc în această dimineață, pe traseul Leușeni-Chișinău, în apropiere de localitatea Stejăreni, din raionul Nisporeni.

Solicitată telefonic, Raisa Novițchi, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, a declarat pentru Deschide.MD că în urma impactului, unul dintre angajații PF a fost transportat de urgență la Spitalul raional Nisporeni.

„Mașina de teren de marca Dacia Duster, în care se aflau trei polițiști de frontieră, se întorceau dintr-o misiune efectuată în zona de frontieră, când, pe traseu, la o distanță de 5 km de localitatea Stejăreni, s-a tamponat cu un alt automobil. În urma impactului, un angajat de al nostru a fost transportat la spital cu traumatisme medii”, a precizat Novițchi.

Cazul este investigat de către IP Nisporeni, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat.

Sursa: https://deschide.md