Pensii mai mari, mai mult transport public în orașul Nisporeni, locuri de muncă acasă dar și drumuri bune. Acestea sunt câteva dintre așteptările nisporenienilor de la liderul PDM, Vlad Plahotniuc, deputatul care îi va reprezenta în Parlament de pe Circumscripția nr.17. Oamenii s-au arătat mulțumiți de rezultatele alegerilor și sunt siguri că Vlad Plahotniuc va avea grijă de băștinașii săi.

Nisporenienii afirmă că democratul Vlad Plahotniuc le-a fost mereu alături și că datorită lui, raionul Nisporeni s-a schimbat la față. Odată ce l-au votat, oamenii spun că au mai mult așteptări de la liderul PDM, iar una dintre acestea ar fi gazificarea tututor localităților dar și accesul la apă potabilă.

”Îi mulțumim, în primul rând, pentru ce a făcut până acum și deacum îi doresc să facă tot înainte, că este un om cumsecade. Știi ce vreau mai tare? Să pună transport să putem merge, să ne ducem la spital și să venim de la spital. – Transport public, prin oraș? – Da, prin oraș.”

 ”Ar trebui să ridice pensiile, salariile la oameni. Posturi de muncă să dea să nu fugă peste hotare și drumurile în primul rând și gazul, gazificația să fie în sat, în toate satele.”

”Să ridice pensia, să facă, că la noi nu prea este peste tot.”

”Să facă ceea ce a promis, adică să se țină de cuvânt să demonstreze că da, este un om de cuvânt.”

De asemenea, aceștia s-au arătat mulțumiți că băștinașul lor, Vlad Plahotniuc a învins în circumscripție.

”Noi vrem un viitor mai bun și am considerat că este bine să participăm la vot.”

”Am participat că noi tineretul și în genere toată lumea, trebuie să particpăm, căci acesta este viitorul țării.”

”Am votat pe toate 4 buletine, referitor la referendum și la partidele care să acceadă în Parlament. Cele care le așteptam, sunt îmbucurătoare.”

”Am votat pe toate 4. Pentru că trebuie, să ne schimbe viața.”

La urne, de pe Circumscripția nr. 17 Nisporeni s-au prezentat aproape 29 de mii de alegători.

 

Sursa: http://canal2.md/nisporeni/