Vacanța de vară va fi mai plină de distracții pentru copii din sectorul Fundătură a orașului Nisporeni. Acum câteva zile, aici a fost inaugurat un teren de joacă modern. Micuții pot profita la maxim de câteva tobogane dar și leagăne. Locul de agrement pentru copii este un cadou venit din partea liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

De zilele orașului Nisporeni, deputatul democrat care este și președintele Organizației Raionale PDM, Vasile Bîtca a anunțat că deși nu a putut fi prezent la marele eveniment,  liderul PDM, Vlad Plahotniuc, le vă dărui nisporenienilor un nou teren de joacă.

”Ca deobicei la ziua de naștere nu se vine cu mâna goală, noi din partea lui Vlad Plahotniuc din partea Partidului Democrat a echipei venim cu amenajarea unui teren de joacă în sectorul Fundătura ca să fie fericiți copiii care sunt în acest sector,” a declarat deputatul, Vasile Bîtca.

Zis și făcut, preț de câteva săptămâni, locul de agrement pentru cei mici a fost amenajat. Terenul de joacă a fost luat cu asalt de către micuți. Aceștia s-au arătat bucuroși că de acum încolo, se vor putea distra chiar în preajma casei.

”Mie acest teren de joacă îmi pare foarte frumos. Este un loc foarte frumos de joacă, și îmi place că sunt foarte multe lucruri unde te poți da, și unde te poți distra. Până acum ne jucam cu bicicletele pe aici, ne jucam de-aprinselea, de-ascunselea, dar acum cu acest teren ne este mai vesel.”

”Îmi pare foarte bine că acum avem unde să ne jucăm. Sunt câteva paralele, scrânciob, tobogan și o roată la care putem să ne învârtim. Sunt foarte fericit.”

Și adulții au apreciat terenul de joacă. Aceștia spun că acum copii se vor putea juca în siguranță.

”Ne bucurăm, nouă maturilor nu ne trebuie, dar ne bucurăm că un copil se bucură și părinții că au cu ce se juca, dar numai să păstreze curățenia. E o frumusețe, ce-i drept e o frumusețe. Dar acum mulțumim celor care s-au străduit, Dumnezeu să le dea sănătate.”

”Foarte bine au făcut, că vin nepoții, copiii se joacă, așa se duceau nu știu pe unde, dar așa seara se adună aici se joacă, ți-i mai mare drag. Mulțumim primăriei și lui Vlad Plahotniuc că el o făcut asta. Iată de diminiață și până pe la zece seara, aici stau și pe urmă se duc care și încotro.”

Primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu, spune că construcția unui teren de joacă în acest sector era una necesară, întrucât, micuții nu aveau unde profita de timpul lor liber.

”În timpul sărbătorilor ,, Zilele Orașului Nisporeni” de către echipa Partidului Democrat, de către Vlad Plahotniuc a fost promis cadou un teren de joacă în zona Fundăturii. Terenul de joacă trebuie să fie chiar acum la începutul verii, deoarece copiii care au ieșit în vacanță să aibă unde se juca și să nu ne mai fie rușine să spunem că copiii noștri se joacă în copaci, dar se joacă la un teren amenajat modern, un teren de joacă frumos,” a afirmat primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu.

Costul lucrărilor de amenajare a terenului de joacă este de aproximativ o sută de mii de lei, bani alocați de PDM.