Mâine, cerul va fi variabil. La Nisporeni, ziua vor fi 11 grade celsius, iar seara temperaturile vor scădea până la +5 grade celsius. La Briceni și Soroca vor fi nouă grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova se așteaptă 12 grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 14 grade Celsius. În Capitală, în această noapte se vor înregistra zero grade Celsius, mâine ziua meteorologii prognozează 12 grade și cer variabil

În următoarele zile, temperaturile în Moldova vor varia între 13 şi 22 grade pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă între două şi opt grade Celsius. De săptămâna viitoare, încept căldurile.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid se vor înregistra 22 de grade, iar la Roma se aşteaptă 18 grade Celsius. La Paris şi Londra sunt prognozate 12 grade Celsius şi ploi slabe. Nouă grade se vor atesta la Berlin. La Bucureşti şi Ankara termometrele vor indica 13 grade Celsius. La Kiev se așteaptă 10 grade, iar la Moscova trei grade Celsius.