Locuitorii satului Ciorești au avut parte în acest weekend de o mare sărbătoare. Casa de cultură din localitate a găzduit un spectacol dedicat Revelionului. Pe scenă au urcat mai multe ansambluri folclorice dar și actori de la teatrele Ion Creangă, Mihai Eminescu dar și Guguță din Capitală.

De la mic la mare, oamenii au umplut sala festivă. Aceștia spun că inițiativa autorităților locale este una binevenită întrucât nu fiecare are posibilitatea să vizioneze un spectacol de teatru în Capitală.

Ne relaxăm puțin de sărbători acum. Foarte bucuroasă și am fi bucuroși să vie și mai des, pentru oamenii de la țară că la oraș noi nu avem posibilitate să ne ducem.”

O să se primească o seară de relaxare pentru toată lumea.”

Am venit să vedem un concert de anul nou. – Sunteți bucuroși că vi se organizează așa ceva?- Numaidecât că suntem bucuroși, cu nepoțeii și am venit toți împreună să vedem.”

Se organizează un teatru foarte frumos în care și copii vor să privească, să admire ceea ce este înainte de anul nou, pentru primăria satului Ciorești, pentru tineret, pentru bătrâni, pentru toți care suntem aici.”

Nelipsite au fost și ansamblurile folclorice care au delectat publicul cu muzică bună.

Primarul satului Ciorești,Valeriu Guțu spune că și-a dorit să le ofere localnicilor o seară de poveste.

 „Programul și pentru mine este o surpriză, nu cunosc toate amănuntele, este seara de Revelion unde sunt invitați toți cetățenii din comunitate la casa de cultură. Noi am asigurat achitarea unui concert ca să nu fie numai artiștii noștri de la casa de cultură, dar le-am făcut o surpriză, sunt artiști de la teatrul Ion Creangă, Mihai Eminescu, de la teatrul Gâgâlici și vor prezenta un concert de circa o oră jumatate pentru locuitorii din comuna Ciorești,” a afirmat primarul satului Ciorești, Valeriu Guțu.