Mai nou, întâlnirile electorale sunt un prilej bun pentru a-l invita la nuntă pe liderul PDM. Vlad Plahotniuc a avut, aseară, o întâlnire cu alegătorii din raionul Nisporeni. Iar oamenii l-au întâmpinat cu multă căldură, l-au bombardat cu zeci de întrebări și chiar și-au exprimat dorința de-al avea ca oaspete la nuntă lor pe candidatul în circumscripția Nisporeni. Vizita de la baștina lui Plahotniuc a fost parte a caravanei electorale, inițiată de PDM.

”În această vară m-am logodit. La vară vreau să fac nunta şi vreau să vă invit la nunta mea. ”

Valeriu Agheorghisei, un tânăr ajuns într-un scaun cu rotile în urma unui accident, a profitat de ocazie și l-a invitat la nuntă pe Vlad Plahotniuc. Apoi, i-a destăinuit că a început să-și înalțe cu propriile forțe o locuință. Dar a recunoscut, însă că drumul până la ea este unul dificil.

“Drumul este de pământ şi acum stau la rude, pentru că nu am acces la casa mea şi încă o problemă, nu este apă. ”

” Din respect pentru ceea ce aţi reuşit să faceţi, aţi construit o casă, ori cu colegii găsim soluţii, ori vin eu şi construiesc drumul acolo, pentru că, la nuntă nu am să pot veni, ’’.a afirmat liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

44454545431

Aseară, în sala cinematografului Luceafărul din orașul Nisporeni nu găseai niciun loc liber. Toate erau ocupate de oameni de diferite vârste, care i-au adresat întrebări de interes profesional, dar și personal liderului PDM. De exemplu,  unii tineri au recunoscut că visează să calce pe urmele lui Vlad Plahotniuc și au ținut să-l întrebe despre cheia succesului său.

”Nu este un secret și chiar vreau să menționez, că dumneavoastră sunteți idolul al multor tineri din întreaga țară și chiar a celor plecați. Cum ați reușit dumneavoastră în politică și care este sfatul dumneavoastră pentru noi, ce ar trebui să facem noi, dacă ne-am dori să facem același lucru?

”Miracolul îl poți face, dacă ai cunoștințe, dacă ai dorință, dacă ai voință și foarte, foarte multă muncă. Aceasta a fost și este cheia mea. Mie mi s-a dat foarte greu totul în viață, ” a răspuns liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

Totodată, oamenii și-au exprimat susținerea pentru Vlad Plahotniuc, iar unii au făcut-o cu multă inspirație.

“Noi suntem popor unit. Vrem o ţară şi un partid. Să votăm, neapărat, doar Partidul Democrat. Cine e cu mintea trează, doar cu Plahotniuc votează. Domnul Vlad, ca deputat şi Partidul Democrat.”

Locuitorii raionului Nisporeni spun că apreciază faptele concrete ale liderului PDM.

” Am vrut să văd planurile și toate proiectele care le are pentru anul 2019 și am rămas foarte satisfăcut de întâlnirea de azi și îi doresc succese. El este unul dintre cei mai buni oameni pe care îi avem noi astăzi în raionul nostru.”

”Merită numaidecât, și mai ales de la Nisporeni, noi trebuie să-l susținem ca într-adevăr să avem așa candidat, un parlamentar de la noi din Nisporeni, fiindcă să ne susțină în toate mai departe, să dezvoltăm mai departe orășelul Nisporeni, să devină un oraș de invidiat.”

”Când am auzit că dl Vlad Plahotniuc va vizita raionul nostru, am fost impulsionat și am vrut să-l cunosc personal. S-au făcut foarte multe, eu am observat multe lucruri și sperăm din ce în ce mai multe. ”

”Am venit nouă ani în urmă înapoi la baștină și în acești ani nu am văzut nimic ca altcineva decât dl Vlad Plahotniuc și echipa sa să facă pentru raionul Nisporeni, pentru orașul Nisporeni, pentru oamenii din Nisporeni. Vreau să vă spun că îl stimez din suflet, ca om, ca politician.”

La rândul său, Vlad Plahotniuc a declarat că ar fi o mândrie pentru el să reprezinte oamenii din Nisporeni în viitorul Legislativ.

“Să fie o recunoştinţă sau să fie o apreciere a lucrurilor pe care le-am făcut aici, în Nisporeni, ca să pot şi eu, în următorul Legislativ, să spun că eu am suportul oamenilor din Nisporeni, ” a declarat liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

Astăzi a fost ultima zi în care au putut fi înregistrați candidații în circumscripții. În cursa electorală pentru fotoliul de deputat de Nisporeni au fost înregistrați cinci candidați. Liderul PDM va fi primul în buletinul de vot pentru circumscripția Nisporeni.

Vlad Plahotniuc este urmat de socialistul Pavel Artamonov, exponentul blocului electoral Acum – Ion Terguță, comunistul Mihail Ciorici și candidatul independent Iurii Cărbune. Ultimul sondaj realizat de compania IMAS în circumscripția Nisporeni arată că Vlad Plahotniuc va acumula aproape 54 la sută din totalul voturilor.