Un bărbat în vârstă de 54 de ani a ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce căruța în care se afla a fost lovită de un automobil. Potrivit poliției, de vină ar putea fi chiar căruțașul, care se deplasa pe contrasens. Mai mult decât atât, oamenii legii spun că în timpul impactului, acesta se afla în stare de ebrietate.

Accidentul a avut loc vineri seara în jurul orei 20.00. Polițiștii spun că impactul ar fi putut fi evitat dacă căruțașul purta măcar o vestă retrovizorie.

”O persoană în vârstă de 54 de ani, aflându-se în stare de ebrietate, deplasându-se cu  transportul hipomobil care nu era echipat corespunzător pe traseul menționat R10, a ieșit pe banda de sens opus și a creat obstacol mijlocului de transport Mercedes care era condus de o persoană de 41 de ani și a tamponat transportul hipomobil lateral,  ” a comunicat ofițerul de poliție al IP Nisporeni, Sergiu Marian.
Imediat, căruțașul a fost transportat la spital. Potrivit medicilor acum starea pacientului este stabilă.

”Un bărbat de 54 de ani după un accident rutier în stare gravă cu facturi multiple de coaste pe dreapta și consum de alcool, pacientul a fost internat în secția de reanimare la spitalul raional Nisporeni unde primește tratament până la momentul de față,” a menționat vicedirectorul Spitalului Raional Nisporeni, Alexandru Ciuș.

Tot vineri, oamenii legii, în urma unor razii au depistat un șofer al unui motocultor, care conducea vehiculul în stare de ebrietate. Mai mult decât atât, motocultivatorul nu era echipat corespunzător. Acum, acesta riscă o amendă de aproape 18 mii de lei.

Sursa: Canal 2 Nisporeni