Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” lansează campania „Ajut şi eu în satul meu”, cu scopul de a finanţa proiecte de dezvoltare pentru comunităţile rurale din Moldova.

1 milion de lei vor fi alocaţi în total pentru cele mai bune 5 proiecte, care vor fi alese în urma unui concurs naţional deschis tuturor satelor şi comunelor din ţară.

Proiectele pot fi depuse în perioada 21 mai – 24 iunie 2019 de către organizaţii non-guvernamentale, grupuri de tineri sau oameni cu iniţiativă care doresc să schimbe în bine faţa localităţii în care trăiesc. Trimiterea proiectelor se poate face prin email, la adresa [email protected], prin poştă sau personal la sediul Fundaţiei din municipiul Chişinău, strada Armenească 44/3, cu menţiunea Pentru Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

După încheierea perioadei de depunere, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” va evalua toate proiectele primite, urmând să anunţe câştigătorii în data de 3 iulie curent.

Mai multe detalii despre proiectul „Ajut şi eu în satul meu” sunt disponibile în Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului.

Descarcă formularul de aplicare