Un oficiu al medicilor de familie modern, străzi renovate, dar și apă potabilă la robinete. Acestea sunt doar câteva dintre realizările satului Cristești. Obiectivele au fost vizitate ieri de deputatul democrat, Vasile Bîtca. Pe lângă inspecția propriu zisă, alesul poporului s-a întâlnit și cu sătenii. Ultimii, la rândul lor, i-au mulțumit democratului pentru sprijinul acordat de PDM în realizarea mai multor proiecte.

Primul obiectiv vizitat de deputatul PDM, Vasile Bîtca a fost fabrica de prelucrare a semințelor de floarea-soarelui din satul Cristești.

La această fabrică muncesc 50 de angajați, atât din satul Cristești, cât și din localitățile vecine.

”Este o întreprindere care a fost fondată încă de când eu eram în calitate de viceprimar al orașului Nisporeni, iar apoi deținând funcția de președinte al raionului am ajutat această întreprindere ca agentul economic din teritoriu să poată desfășura fără impedimentele birocratice care pot fi în teritoriu. Mă bucur că astăzi toți angajații care sunt din Cristești, din Iurceni, au posibilitatea să aibă un loc de muncă aici, la ei acasă, ” a afirmat deputatul PDM, Vasile Bîtca.

Ulterior, deputatul a inspectat două porțiuni de drum, reabilitate anul trecut, dar și grădinița ”Izvoraș”. În scurt timp, instituția preșcolară va avea un acoperiș nou.

O altă realizare a satului Cristești este renovarea oficiului medicilor de familie. Acum, pacienții se bucură de condiții mai bune. Și aici, deputatul a ținut să ajungă pentru a vedea schimbările.