Concert de zile mari la Nisporeni. Sâmbătă, în ajun de Dragobete, îndrăgostiții și nu doar sunt așteptați în Piața Ștefan cel Mare și Sfânt, unde vor avea partea de o adevărată sărbătoare.

Pe scena mare vor urca mai mulți interepreți printre care Nelly Ciobanu, Gheorghe Țopa, Frații Advahov, Igor Cuciuc dar și Zinaina Julea. Startul sărbătorii va fi dat la ora 17.00  Evenimentul este organizat cu sprijinul lui Vlad Plahotniuc și va fi transmis în direct de ”Canal 2” Nisporeni.

’’Una dintre tradițiile noastre vechi ale noastre, ale românilor este sărbătoarea de Dragobete. Acesta fiind simbolul începerii primăverii și noi ne propunem ca această tradiție a noastră să o renaștem. Și al doilea an consecutiv cu susținerea Partidului Democrat, cu susținerea personală a lui Vlad Plahotniuc, în centrul orașului Nisporeni facem un concert de zile mari, un concert care să ne amintească că noi avem tradițiile noastre frumoase. Pe această cale invit toți locuitorii orașului Nisporeni la un concert mare, la un concert frumos, la un concert cu tradiție aici, în centrul orașului Nisporeni,” a menționat primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu.