Formaţia antrenată de Cristian Efros, a cărei stadion se află în reconstrucţie, îşi dispută meciurile pe arene din alte oraşe. Tocmai din acest motiv, Canal 2 Nisporeni a decis să ofere posibilitatea suporterilor echipei Speranţa să  privească în direct partidele din acest sezon.

” Aceasta va fi o promoţie excepţională, binevenită pentru fotbalul moldovenesc. Sunt sigur că mulţi suporteri ar vrea să vadă şi sunt interesaţi ce face Speranţa la momentul actual. Vreau să invit toţi suporterii nisporenieni să vizioneze meciurile noastre în direct,” a menționat preşedinte clubului Speranţa Nisporeni, Petru Efros.

Primul meci transmis de Canal 2 Nisporeni va fi cel de mâine, de la Ternovca, în care Speranţa o va întâlni pe Dinamo-Auto Tiraspol. Partida va începe la ora 15:00.

” Noi avem o echipă mai tânără, mai mobilă. Jucăm cu o echipă foarte bună, mult mai bună decât a fost anul trecut. Totul e posibil în fotbal, dar noi suntem motivaţi şi dorim în acest campionat să fim mai buni,  ” a precizat preşedinte clubului Speranţa Nisporeni, Petru Efros.

În primele 4 etape ale Diviziei Naţionale, Speranţa Nisporeni a înregistrat 2 victorii, o remiză şi o înfrângere şi se află pe locul 4 în clasament.